Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Tilbage til forsiden

Ung på festival

Kære unge

Vi vil gerne se jer på Aprilfestival 2020!

I kan tilmelde jer Aprilfestivalen HER enten som gruppe fra talentskoler, efterskoler, kulturskoler, eller andre grupper af teaterinteresserede unge, eller som enkeltpersoner (som enkeltperson skal du dog være fyldt 18 år)

Frist for tilmelding er søndag d. 15. marts 2020

Efter tilmeldingsfristen vil du/I modtage nærmere informationer om ungdomsprogrammet og overnatningsmuligheder med mulighed for at tilmelde jer de forskellige aktiviteter i programmet.

PÅ APRILFESTIVALEN TILBYDER VI HVERT ÅR aktiviteter som f.eks. workshops, diskussioner om scenekunst, et møde med eleverne fra scenekunstskolerne, mulighed for at møde professionelle teaterfolk, networke med hinanden og ikke mindst masser af muligheder for skønne teateroplevelser.

FESTIVALENS OFFICELLE PROGRAM STARTER fredag d. 24/4. kl.11 og slutter søndag d. 26/4. kl.17, og i al den tid er der mulighed for at se teater ganske gratis rundt om i Holbæk kommune, du har mulighed for overnatning fra torsdag-søndag.

Teatercentrum hjælper med at finde overnatning til ungegrupper i samarbejde med Holbæk Kommune, typisk på en skole eller lign. (der arrangeres ikke særlig overnatning for voksne som evt. følges med en ungdomsgruppe, men de er velkomne til at overnatte sammen med de unge)

Det er gratis at deltage i ungdomsprogrammet, men I skal selv sørge for transport og mad.

Ungdomsprogrammet bliver i 2020 lavet i samarbejde med unge fra Holbæk Drama College og Holbæk Kommune.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Teatercentrums ungekonsulent Naja Birke på nb@teatercentrum.dk

Vi ses på Aprilfestival – teater for store og små!


// TILBAGE TIL FORSIDEN //

Mere information