Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Tilbage til forsiden

Aprilfestivalens lukkede ugeprogram - kun for skoler og daginstitutioner

Fra mandag til torsdag i festivalugen spiller de festivaltilmeldte forestillinger for alle børn og unge i festivalkommunen. Der spilles ude på skoler, ungdomsuddannelser og daginstitutioner i skoletiden og disse forestillinger er lukket for offentligheden.

Hvis du er teaterkontaktlærer, skole-/daginstitutionsleder eller serviceleder i kommunen, vil du modtage information om festivalen, tilmelding og anden relevant information.

I højre spalte vil du, efter infomødet i november, kunne finde en pdf-udgave af den PowerPoint, der præsenteres ifm. med informationsmødet, der afholdes for teaterkontakter, serviceledere og skole/daginstitutionsledere,

Hvis du har yderligere spørgsmål til det lukkede ugeprogram, er du velkommen til at kontakte Katrine Hüttemeier på kh@teatercentrum.dk eller på tlf. 40756957.

// TILBAGE TIL FORSIDEN //

Skal I huse forestillinger til jeres elever/børn?

Her kan du finde en guide til hvad det betyder, at være spillested på en skole, ungdomsuddannelse eller på en daginstitution i festivalugen, hvor elever/børn får tilbudt teater i skole-/daginstitutionstiden i egne lokaler rundt om i hele værtskommunen.