Nørregade 26, 1. sal
1165 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Tilbage til forsiden

Aprilfestivalens lukkede ugeprogram - kun for skoler og daginstitutioner

NB - Vær opmærksom på, at Aprilfestival 2023 kun er en weekendfestival og der derfor IKKE vil være et ugeprogram!
Nedenstående information gælder øvrige festivaler.

Fra mandag til torsdag i festivalugen spiller de festivaltilmeldte forestillinger for alle børn og unge i festivalkommunen. Der spilles ude på skoler, ungdomsuddannelser og daginstitutioner i skoletiden og disse forestillinger er lukket for offentligheden.

Hvis du er teaterkontaktlærer, skole-/daginstitutionsleder eller serviceleder i kommunen, vil du modtage information om festivalen, tilmelding og anden relevant information. Denne information udsendes pr. mail i september/oktober - med tilmeldingsfrist til Aprilfestival medio december.

Derudover inviteres der også til informationsmøde i efteråret, hvor der er mulighed for at høre mere om festivalens indhold, forventninger til jer som 'værter' og ikke mindst, hvad du/I kan forvente at få ud af, at Aprilfestival kommer til kommunen.
Umiddelbart efter mødet vil præsentationen kunne findes på denne side (i højre spalte).

I højre spalte kan du, endvidere, finde en tjekliste, som du kan printe ud og krydse af i undervejs. Hvis du/I har mulighed for selv at huse en eller flere forestillinger, skal du vælge udgaven med 'egne spillelokaler'.

Fifs til mørklægning
Skal I mørklægge et eller flere spillelokaler? Se her hvordan...

Hvis du har yderligere spørgsmål til det lukkede ugeprogram, er du velkommen til at kontakte Katrine Hüttemeier på kh@teatercentrum.dk eller på tlf. 40756957.

// TILBAGE TIL FORSIDEN //