Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Tilbage til forsiden

Bliv frivillig på Aprilfestival!

Tag del i fællesskabet og oplev en teaterfestival indefra

Holbæk Kommune er i 2020 vært for den årlige Aprilfestival - teater for små og store. Det er verdens største, turnerende festival af teater for børn og unge og en af de største, danske tilbagevendende kulturbegivenheder.

Over 100 børne- og ungdomsteatre vil deltage med mere end 150 forskellige forestillinger og ca. 700 opførelser. Der er gratis adgang for både store og små til alle forestillinger.

Vi vil få brug for mange frivillige hjælpere til at løse opgaven sammen med festivalsekretariatet og de professionelle teaterfolk. Først og fremmest er der brug for værter til weekendspillestederne, men der vil også være en række andre praktiske opgaver.

Med andre ord kan du være med til at give teatrene og publikum en uforglemmelig festival.

Kom 'behind the scenes'
Til gengæld får du lov til at opleve en teaterfestival ’indefra’, se forestillinger og deltage i fester og events. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer samtidig med, at du møder nye mennesker og får en hel masse hyggelige stunder sammen med de andre frivillige og resten af festivalens medvirkende.

Vi glæder os til Aprilfestival – og håber, at du har lyst til at være med!

Hvordan tilmelder man sig?
Vi benytter planlægningssystemet iVolunteer til vagtplanen. Det betyder, at du skal oprette dig med en profil i systemet, og så kan du vælge de vagter, du ønsker.

1. Opret bruger: https://app.ivolunteer.dk/CreateUser.aspx
2. Tilmeld dig gruppen Frivillig i Holbæk: http://app.ivolunteer.dk/gruppe/52

Opgaver og vagter er beskrevet på selve arrangementet og du vælger selv, hvilke du ønsker at tage.

Når du er logget ind kan du under ”Mine opgaver” se hvilke vagter du har taget og evt. framelde dem.

Har du spørgsmål om opgaverne eller til iVolunteer, så tag kontakt til Olga Kobbernagel på olkob@holb.dk eller tlf. 72 36 27 91.

Hvis du kender andre, der kunne være interesseret i at blive en del af det store frivilligteam under Aprilfestival 2020, så fortæl dem endelig om denne mulighed.

Festivalen har desuden et FRIVILLIGNETVÆRK på Facebook, som gør det nemt for de de frivillige at kommunikere og dele informationer og oplevelser.

// TILBAGE TIL FORSIDEN //

Tilmelding

Tilmeld dig som frivillig til Aprilfestival 2020 her