Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Tilbage til forsiden

Bliv frivillig på Aprilfestival!

NB! Vær opmærksom på at informationen herunder er fra Aprilfestival i Syddjurs i 2018. Opdateret info om Aprilfestival i Hjørring i 2019 er på vej...


Tag del i fællesskabet og oplev en teaterfestival indefra
Syddjurs Kommune er i 2018 vært for den årlige Aprilfestival - teater for små og store. Det er verdens største, turnerende festival af teater for børn og unge og en af de største, danske tilbagevendende kulturbegivenheder.

Over 100 børne- og ungdomsteatre vil deltage med mere end 150 forskellige forestillinger og ca. 700 opførelser. Der er gratis adgang for både store og små til alle forestillinger.

Derfor bliver der brug for en masse frivillige til at hjælpe med at gøre Aprilfestival 2018 til et brag af en succes. Vil du være en del af frivilligteamet, så tilmeld dig via linket i højre spalte.

Vi vil få brug for mange frivillige hjælpere til at løse opgaven sammen med festivalsekretariatet og de professionelle teaterfolk. Der bliver opgaver med udsmykning, vejvisning, hjælp til teatrene med at bære udstyr ind og ud, café-opbygning, servering, oprydning samt anden praktisk assistance. Med andre ord kan du være med til at give teatrene og publikum en uforglemmelig festival.

Frivilligvagter
Vagterne vil være på minimum 4 timer med mulighed for at hjælpe til i dagene op til og under hele festivalugen. Vi har især brug for mange hjælpere i weekenden fra den 20.-22. april, hvor festivalen forgår i Ebeltoft og Rønde.

Du bestemmer selv hvor mange vagter, du ønsker at tage, dog minimum to. En ting er sikkert; vi kan helt sikkert bruge din hjælp.

Kom 'behind the scenes'
Til gengæld får du lov til at opleve en teaterfestival ’indefra’, se forestillinger og deltage i fester og events. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer samtidig med, at du møder nye mennesker og får en hel masse hyggelige stunder sammen med de andre frivillige og resten af festivalens medvirkende.

Vi glæder os til Aprilfestival – og håber, at du har lyst til at være med!

Informationsmøder
Vi afholder en række informationsmøder om Aprilfestival 2018 for alle frivillige – tilmeldte som ikke-tilmeldte – hvor man vil bliver introduceret til festivalen og nogle af festivalmedarbejderne. Her bliver der mulighed for at stille spørgsmål og tilmelde sig, hvis man endnu ikke har gjort det. De første møder løb af stablen i marts - de næste møder ligger på følgende dage:

  • Ebeltoft (i Aktivitetshuset, Lille sal) d. 5. april, kl. 17-18
  • Rønde (på Rønde Bibliotek) d. 4. april, kl. 17-18.

Hvis du kender andre, der kunne være interesseret i at blive en del af det store frivilligteam under Aprilfestival 2018, så fortæl dem endelig om denne mulighed.

Har du spørgsmål så skriv til aprilfestival@syddjurs.dk

Find os på andre platforme
Vi anbefaler, at du melder dig ind i facebookgruppen ”Aprilfestivalens Frivillignetværk” (se højrespalten) hvor du kan følge med i arbejdet med festivalen og blive opdateret om det store frivillighold, som bliver en uundværlig del af årets Aprilfestival.

Du finder desuden Aprilfestival på både Facebook og Instagram.

// TILBAGE TIL FORSIDEN //

Mere information

Du kan læse mere om de frivillige teams og arbejdsopgaverne her:

Arbejdsopgaver på festivalen i Syddjurs 2018

...eller på vores facebookbaserede netværk:.

Aprilfestivalens Frivillig Netværk / Aprilfestival Volunteer Network - 2018

og tilmelde dig her:

TILMELD DIG SOM FRIVILLIG på Aprilfestival i Syddjurs - 2018