Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Tilbage til forsiden

Bliv frivillig på Aprilfestival!

Tag del i fællesskabet og oplev en teaterfestival indefra

Hjørring Kommune er i 2019 vært for den årlige Aprilfestival - teater for små og store. Det er verdens største, turnerende festival af teater for børn og unge og en af de største, danske tilbagevendende kulturbegivenheder.

Over 100 børne- og ungdomsteatre vil deltage med mere end 150 forskellige forestillinger og ca. 700 opførelser. Der er gratis adgang for både store og små til alle forestillinger.

Derfor bliver der brug for en masse frivillige til at hjælpe med at gøre Aprilfestival 2019 til et brag af en succes. Vil du være en del af frivilligteamet, så tilmeld dig via et af linkene i højre spalte.

Vi vil få brug for mange frivillige hjælpere til at løse opgaven sammen med festivalsekretariatet og de professionelle teaterfolk. Først og fremmest er der brug for værter til weekendspillestederne. Her er det typisk foreninger der samlet tilmelder sig. Som enkeltpersoner kan du også tilmelde. Enten til en weekendvagt på et spillested eller til andre opgaver som udsmykning, vejvisning, oprydning samt anden praktisk assistance.

Med andre ord kan du være med til at give teatrene og publikum en uforglemmelig festival.

Kom 'behind the scenes'
Til gengæld får du lov til at opleve en teaterfestival ’indefra’, se forestillinger og deltage i fester og events. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer samtidig med, at du møder nye mennesker og får en hel masse hyggelige stunder sammen med de andre frivillige og resten af festivalens medvirkende.

Vi glæder os til Aprilfestival – og håber, at du har lyst til at være med!

Informationsmøde
Primo marts afholdes et informationsmøde om festivalen for alle frivillige – tilmeldte som ikke-tilmeldte – hvor man vil bliver introduceret til festivalen og nogle af festivalmedarbejderne. Her bliver der mulighed for at stille spørgsmål og tilmelde sig, hvis man endnu ikke har gjort det.

Hvis du kender andre, der kunne være interesseret i at blive en del af det store frivilligteam under Aprilfestival 2019, så fortæl dem endelig om denne mulighed.

// TILBAGE TIL FORSIDEN //

Mere information

Har du spørgsmål angående frivillige, så skriv til Hjørring Kommunes frivilligkoordinator

Dorte Reinholdt
dorte.reinholdt@hjoerring.dk

Hvis din forening overvejer at tilmelde sig som frivillig på et af weekendspillestederne, kan du læse flere detaljer i dette informationsbrev

TILMELDING

Tilmeld din FORENING som frivillig her

Tilmeld dig som ENKELTPERSON her