Nørregade 26, 1. sal
1165 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Foto: Gitte Lotinga
Foto: Gitte Lotinga

Festivalens forestillinger

PROGRAMMET OFFENTLIGØRES FREDAG D. 7. MAJ


Alle billetter er GRATIS, og de kan bestilles og printes ud via nedenstående liste (billetudleveringen starter d. 9. juni).

Du kan sortere i program-oversigten via søge-felterne. Du kan også vælge at downloade hele programmet i PDF-format (først tilgængeligt sidst i maj), eller du kan bladre det igennem via modulet til højre (først tilgængeligt sidst i maj). Klik på billedet for at åbne online-versionen på din egen skærm.

Forestillinger markeret med et '!' (udråbstegn) er enten blevet ændret ift. det trykte program eller har vigtig information om forestillingen. I forhold til forestillingerne i mandag-torsdag kan udråbstegnet henvise til, at der er et sær-arrangement i form af bespisning, workshop eller andet.
Hvis du placerer musen på udråbstegnet, kan du se informationen.

Læg også mærke til, at du kan vælge kun at se ændringerne/informationerne i sorteringsfeltet 'Vis'.

Udsolgt?!
Hvis indkøbsvognen yderst til højre for hver forestilling er væk, betyder det, at forestillingen er udsolgt. Husk at du kan bestille max. 6 billetter pr. forestilling.

Særligt til skoleklasser: Til forestillinger fredag d. 18. juni mellem 11 og 16 kan der bestilles op til 25 billetter pr. forestilling.

I festivalugen kan billetter også bestilles og afhentes ved personligt fremmøde i festivalens Billet- og Informationscenter på Holbæk Bibliotek (Nygade 9-13). Her kan du også få råd og vejledning af festivalens personale.

Overskydende billetter
Hvis du har billetter, som du alligevel ikke får brug for, returnér dem da venligst til billetudleveringen, så andre kan få glæde af dem. Du kan også returnere billetter bestilt online til mail: billet14@teatercentrum.dk - husk at opgive ordre-nr., når du returnerer.