Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01

Billetbestilling for formidlere

NB! Vær opmærksom på at informationen herunder er fra Aprilfestival i Syddjurs i 2018. Opdateret info om Aprilfestival i Hjørring i 2019 er på vej...


Adgang til alle festivalens forestillinger, også festivalshowet, er gratis, men vil du være sikker på at se en forestilling, er det nødvendigt at have billet.

Formidlerfordel på billetbestilling
Som formidler kan du bestille billetter, før alle andre. Onlinebilletter kan bestilles fra mandag d.9.april 2018 kl. 10.00.

Hvis du vil bestille billetter med formidlerfordel, kræver det at du tilmelder dig Teatercentrums FormidlerNetværk og sætter flueben i deltager på aprilfestival 2018.

Den 9. april kan du bestille billetter via et link fra din profil i TeatercentrumsFormidlerNetværk.

Du kan kun bestille billetter online, men der vil være en hotline på telefon 35 30 44 00 med telefon tid kl. 10.00 – 16.00 fra mandag den 9.april til og med onsdag den 11.april.

Bemærk: Du skal have en kundeprofil på billetten.dk eller oprette dig som 'ny kunde' i billetten.dk, for at kunne bestille billetter.

Bemærk
også, at der max. kan bestilles billetter til 20 forskellige forestillinger pr. ordre. Ønsker du flere billetter, kan du logge dig ind igen.

Du kan selv printe dine billetter ud, når du bestiller online eller evt. vise dem via din mobil.

OBS! Fra torsdag den 19. april kl. 10 kan du som formidler hente festivaldeltagerkort i BILLETTEN Ebeltoft Gamle Rådhus (Torvet 2A).


// TILBAGE TIL FORSIDEN //


Gode råd

Læs disse gode råd igennem, før du bestiller billetter – fordi vi så nødigt vil have, at du eller en anden går glip af en teateroplevelse!

- Kig programmet igennem.

- Læg en nøjagtig tidsplan for at se, om du kan nå alle forestillingerne. Husk at medtænke transporttid mellem spillestederne.

- Hvis du bestiller til andre end dig selv, så læg en plan for hver enkelt deltager. Bestillinger hvor ''vi tager lidt af hvert, og fordeler dem mellem os senere'' vil vi fraråde, da de giver stort spild af billetter.

- Bestil de billetter du skal bruge og ikke flere. Vi vil gerne sikre, at så mange som muligt får en billet. Derfor: får du billetter i overskud, så returnér dem til BILLETTEN og giv en anden muligheden. Tak!

MATERIALER

Materialer fra teatrene finder du på de enkelte spillesteder, i Festivalcaféen, Nørre alle 4, Ebeltoft og på Kulturhotellet, Hovedgaden 10, Rønde.


Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller gode ideer vedrørende festivalen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Pernille Welent Sørensen
Konsulent (Konference og kontakt til formidlere)

ps@teatercentrum.dk
Telefon: 40 75 69 04