Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Tilbage til forsiden

Vil du være med til at skabe noget stort?!

Frivillige hjælpere søges til afviklingen af festivalen
Sønderborg er i 2017 vært for den årlige Aprilfestival - teater for små og store. Det er verdens største, turnerende festival af teater for børn og unge og en af de største, danske tilbagevendende kulturmanifestationer. Over 100 børne- og ungdomsteatre vil deltage med tæt på 180 forskellige forestillinger og ca. 700 opførelser. Der er gratis adgang for både store og små til alle forestillinger.

Vil du være med til at gøre Aprilfestival 2017 til et brag af en succes, så meld til dig til på http://crewnet.dk/events/aprilfestival

Vi vil få brug for mange frivillige hjælpere til at løse opgaven sammen med professionelle teaterfolk. Der bliver opgaver med udsmykning, vejvisning, hjælp til teatrene med at bære udstyr ind og ud, café-opbygning, servering, oprydning samt anden praktisk assistance. Med andre ord kan du være med til at give teatrene og de besøgende en uforglemmelig festival – og selv blive del af dette store arrangement, hvor du får mulighed for at opleve en teaterfestival ’indefra’, se forestillinger og deltage i fester og events.

Vagterne vil være på minimum 4 timer med mulighed for at hjælpe til i dagene op til og under hele festivalugen. Vi har især brug for mange hjælpere i weekenden fra den 28.-30. april. Du bestemmer selv hvor mange vagter, du ønsker at tage. Så har du teknisk snilde, er god til at guide, lave kaffe, have overblik, slæbe tungt udstyr eller andet, så kan vi helt sikkert bruge din hjælp.

// TILBAGE TIL FORSIDEN //

Meld dig som frivillig

Online link til tilmelding findes her

Ved spørgsmål eller ønske om yderligere information, kontakt da kulturfrivillig@sonderborg.dk

Informationsmøde for frivillige

Kom med til informationsmøde og hør hvad det vil sige at være frivillig på Aprilfestival - uanset om du er tilmeldt eller bare er nysgerrig

Tid: 21. marts // klokken 19:00 - 20:30
Sted: Frivillighedens Hus, Sønderborg //Perlegade 48, 6400 Sønderborg


Se mere på Facebook

Frivilligteams og arbejdshold

Du kan læse mere om de frivillige teams og arbejdsopgaverne på vores facebookbaserede netværk:.

Aprilfestivalens Frivillig Netværk / Aprilfestival Volunteer Network