Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Tilbage til forsiden

Vil du være med til at skabe noget stort?!

Frivillige hjælpere søges til afviklingen af festivalen
Syddjurs Kommune er i 2018 vært for den årlige Aprilfestival - teater for små og store. Det er verdens største, turnerende festival af teater for børn og unge og en af de største, danske tilbagevendende kulturmanifestationer. Over 100 børne- og ungdomsteatre vil deltage med tæt på 180 forskellige forestillinger og ca. 700 opførelser. Der er gratis adgang for både store og små til alle forestillinger.

Vil du være med til at gøre Aprilfestival 2018 til et brag af en succes, så meld til dig til på (link på vej)

Vi vil få brug for mange frivillige hjælpere til at løse opgaven sammen med professionelle teaterfolk. Der bliver opgaver med udsmykning, vejvisning, hjælp til teatrene med at bære udstyr ind og ud, café-opbygning, servering, oprydning samt anden praktisk assistance. Med andre ord kan du være med til at give teatrene og de besøgende en uforglemmelig festival – og selv blive del af dette store arrangement, hvor du får mulighed for at opleve en teaterfestival ’indefra’, se forestillinger og deltage i fester og events.

Vagterne vil være på minimum 4 timer med mulighed for at hjælpe til i dagene op til og under hele festivalugen. Vi har især brug for mange hjælpere i weekenden fra den 20.-22. april. Du bestemmer selv hvor mange vagter, du ønsker at tage. Så har du teknisk snilde, er god til at guide, lave kaffe, have overblik, slæbe tungt udstyr eller andet, så kan vi helt sikkert bruge din hjælp.

// TILBAGE TIL FORSIDEN //

Meld dig som frivillig

Du kan tilmelde dig som frivillig fra medio januar 2018...

Informationsmøde for frivillige

Frivilligteams og arbejdshold

Du kan læse mere om de frivillige teams og arbejdsopgaverne på vores facebookbaserede netværk:.

Aprilfestivalens Frivillig Netværk / Aprilfestival Volunteer Network