Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Bladre-udg. af programmet
Bladre-udg. af programmet

Festivalens forestillinger

OBS! Denne side er fra Aprilfestival 2016 og er kun til orientering.
Programmet for Aprilfestival 2017 vil være klart og kunne ses hér medio marts.
_______________

Find og bestil billetter til alle forestillinger her. Alle billetter er gratis, og de kan bestilles og printes ud via nedenstående liste t.o.m. søndag d. 17. april.

Herunder kan du se festival-programmet. Du kan sortere i oversigten via søge-felterne.

Du kan også vælge at downloade hele programmet som PDF-fil, eller du kan bladre det igennem via modulet til højre (klik på billedet for at åbne online-versionen på din egen skærm).

Forestillinger markeret med et ' ! ' (udråbstegn) er blevet ændret ift. det trykte program. Hvis du placerer musen på udråbstegnet, kan du se, hvad ændringen består i. Læg også mærke til, at du kan vælge kun at se program-ændringerne i sorteringsfeltet 'vis'.

NB! Hvis 'indkøbsvognen' til yderst til højre er væk, betyder det, at forestillingen er udsolgt.

Udsolgt?!
Vi anbefaler, at I tager chancen og kommer alligevel, selvom der er meldt udsolgt, da det desværre ikke er alle, der når at returnere ubrugte billetter og der derfor er ekstra plads til mange af forestillingerne!

Husk at du kan bestille max. 6 billetter pr. forestilling.

Særligt til skoleklasser: Til forestillinger fredag d. 15. april mellem 11 og 16 kan der bestilles op til 25 billetter pr. forestilling.

I festivalugen kan billetter også bestilles og afhentes ved personligt fremmøde i festivalens Billet- og Informationscenter på Frederiksberg Hovedbibliotek (Falkonér Plads 3). Her kan du også få råd og vejledning af festivalens personale.

Overskydende billetter: Hvis du har billetter, som du alligevel ikke får brug for, returnér dem da venligst til billetudleveringen, så andre kan få glæde af dem. Du kan også returnere billetter bestilt online til mail: billet14@teatercentrum.dk
Sortering: Vis: Periode: - Søgeord:

Dato Teater Forestilling Alder Spillested Varighed Bestil