Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Foto: Ditte Valente
Foto: Ditte Valente

Oplevelses konference

Arbejdstitel:
TAKE PART in ART

Program er under udvikling...

Torsdag den 19. april er der konference hvor vi undersøger forskellige deltagelsesformer i (scene-) kunst for børn og unge – og hvordan de opleves.

Thomas Vigild, journalist med speciale i spil-, lege- og brætspilskultur, som har været med til at starte Spiludvikling på Vallekilde Højskole, deltager på konferencen, som en stemme udefra. Forskellige scenekunstnere fra branchen har tilbudt at bidrage med deres tanker og arbejdsmetoder. Vi arbejder på at sammensætte et spændende og inspirerende program med noget til hovedet og noget til kroppen.

Konferencen bliver i år afviklet på dansk og udvikles af skuespiller og facilitator Jeppe Lajer og konsulent og ph.d. studerende Pernille Welent Sørensen, fra henholdsvis Aktør og Teatercentrum.

Du kan købe billet fra den 1. februar.
Early Bird 500,- kr. HER
Normal pris herefter 750,- kr. HER
Prisen er inklusiv frokost


OBS Der er begrænset antal pladser!!!
20 ud af 80 Billetter sælges som Early Bird.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller gode ideer vedrørende festivalen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Pernille Welent Sørensen
Konsulent (seminar, konference og kontakt til formidlere)

ps@teatercentrum.dk
Telefon: 40 75 69 04

Nogle af tankerne bag konferencen...

“Hvordan opleves forskellige deltagelsesformer i scenekunst for børn og unge ?”

Snakken om inddragelse, samskabelse og publikumsudvikling i kunsten har stået på i en del år hvis ikke siden tidernes morgen. For tiden taler mange om DELTAGELSE. For at komme videre vil vi gerne blive klogere på hvad der er de gode modeller for graden af deltagelse. For samspillet mellem deltagelse og modtagelse. Og frem for alt: Hvordan opleves det af deltagerne, børnene, de unge?
Vi vil undersøge den enkelte kunstners magi og kvaliteten af at deltage i en kunstoplevelse som to lige vigtige og måske nok komplementære kvaliteter. Vi kalder det deltagelse og modtagelse. Vi vil gerne væk fra at skændes om det ene er bedre end det andet og begynde at blive klogere på hvordan de to kvaliteter spiller sammen og supplerer hinanden konstruktivt.