Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01

Billetbestilling for formidlere

Adgang til alle festivalens forestillinger er gratis, men vil du være sikker på at se en forestilling, er det nødvendigt at have billet.

Formidlerfordel på billetbestilling
Som formidler kan du bestille billetter, en dag før alle andre. Onlinebilletter kan bestilles fra tirsdag d.18.april 2017 kl. 10.00.

Hvis du vil bestille billetter med formidlerfordel, kræver det at du tilmelder dig Teatercentrums FormidlerNetværk og sætter flueben i deltager på aprilfestival 2017.

Den 18. april kan du bestille billetter via et link fra din profil i TeatercentrumsFormidlerNetværk.

Du kan kun bestille billetter online, men der vil være en hotline på telefon 35 30 44 00 med telefon tid kl. 10.00 – 16.00 fra tirsdag den 18.april til og med fredag den 21.april.

Bemærk: Du skal have en kundeprofil på billetten.dk eller oprette dig som 'ny kunde' i billetten.dk, for at kunne bestille billetter.

Bemærk
også, at der max. kan bestilles billetter til 20 forskellige forestillinger pr. ordre. Ønsker du flere billetter, kan du logge dig ind igen.

Du kan selv printe dine billetter ud, når du bestiller online eller evt. vise dem via din mobil.

OBS! Fra torsdag den 27. april kl. 10 kan du hente deltagerkort på Biblioteket Sønderborg (Kongevejen 19)

For yderligere informationer om åbningstider m.m. på Bibliotek Sønderborg som er festivalens "Billet -og informationscenter," se her


// TILBAGE TIL FORSIDEN //


Gode råd

Læs disse gode råd igennem, før du bestiller billetter – fordi vi så nødigt vil have, at du eller en anden går glip af en teateroplevelse!

- Kig
programmet igennem.

- Læg en nøjagtig tidsplan for at se, om du kan nå alle forestillingerne. Husk at medtænke transporttid mellem spillestederne.

- Hvis du bestiller til andre end dig selv, så læg en plan for hver enkelt deltager. Bestillinger hvor ''vi tager lidt af hvert, og fordeler dem mellem os senere'' vil vi fraråde, da de giver stort spild af billetter.

- Bestil de billetter du skal bruge og ikke flere. Vi vil gerne sikre, at så mange som muligt får en billet. Derfor: får du billetter i overskud, så returnér dem til BILLETTEN og giv en anden muligheden. Tak!

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller gode ideer vedrørende festivalen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Pernille Welent Sørensen
Konsulent (Konference og kontakt til formidlere)

ps@teatercentrum.dk
Telefon: 40 75 69 04